Stii visul acela cand zbori,

Stii visul acela cand zbori, si se repeta de atatea ori de parca ar fi viu… Si iata ca vine o zi cand in drum spre casa, iti apare in drum taxi cu parapanta… cand tocmai vorbisei despre asa ceva cu o seara inainte… Din toate zilele, si din toate drumurile. Unele lucruri nu sunt intamplatoare. Visul meu s-a implinit ieri, am trait senzatia zborului liber, cu ulii sub noi, deasupra brazilor, cu prietenii asteptandu-ma la sol. O experienta unica, accesibila, ce trebuie repetata.
Victor, multumesc !

Cristian Sandu

Dacă ești tocilar,cocalar,prea rațional sau

Dacă ești tocilar,cocalar,prea rațional sau doar un arogant ordinar,pt a te vindeca iți recomand un astfel de zbor cu parapanta.Dacă ești doar un om normal(ca mine)Îți recomand mai multe astfel de zboruri,s-ar putea transforma intr-o pasiune pe viață,mai ales cu echipa de la TAXI PARAPANTA-o echipa de 10*

Catalin

Experienta unica <3

O experienta de neuitat. Adrenalina, distractie, peisaje. Simti ca visezi.

Bogdan Paun

Zboru cu parapanta pt mine

Zboru cu parapanta pt mine a fost cea mai tare experiența . Am simțit cele mai intense sentimente….recomand. Multumesc echipei sunt cei mai buni….😊😊😊😊☺️😘

Oana Tentea

O experienta foarte tare! Merita

O experienta foarte tare! Merita incercat! O echipa foarte buna te simti in maxima siguranta! va pup si va multumesc!

Tentea Oana

Mi-am dorit dintotdeauna sa simt

Mi-am dorit dintotdeauna sa simt fiorii zborului iar Taxi cu parapanta mi-a indeplinit acest vis! Nu am zburat doar ca sa bifez si aceasta experienta, ci am vrut sa descopar din ce in ce mai mult, de aceea am incercat toate cele 6 pante (chiar mai mult de atat), gradual. Fiecare zbor este DIFERIT si UNIC! De la proximity flight, la zbor termic, senzatiile si peisajele sunt diferite. Toate zborurile mele sunt imortalizate in filmulete si poze procesate intr-un mod profesionist, retraind astfel senzatiile de fiecare data cand le vizualizez.
Victor, doar cu tine pot zbura! 🙂

Cristina

Cea mai tare experienta

Cea mai tare experienta a vietii mele, iti schimba total viziunea si perspectiva asupra spatiului. O senzatie unica si care trebuie repetata neaparat. Echipa merita nota 12 din 10. Trebuie sa incercati neaparat !!!

Brumăraș Andrei Ionut

Necesar!